fbpx

Rätt hudkräm för solbränd hud

Välj rätt hudkräm för din solbrända hud!

Sommarens varma och soliga dagar är här och det är dags att välja en effektiv solskyddskräm för din känsliga hud. Faktum är att det är viktigt, inte bara att skydda huden, utan också att svalka och återfukta den med bra after sun-kräm. Skintifique Hydrating Gel Plus HS är precis vad du letar efter!

Sommaren är här, och innan du vet ordet av har den första solbrännan gjort dina vinterbleka kinder rosigt röda. Det är då du börjar undra vem som tänkte på att ta med after sun-kräm eller andra snygga produkter för att lugna din brända hy.

Men om du har med dig Skintifique Hydrating Gel Plus HS så har du lösningen! Inte nog med att den ger riktigt bra återfuktning för torr eller mycket torr hud, den verkar också lugnande och hjälper solbränd hud att läka så snabbt som möjligt. Detta hjälper den att gå från rött solbränd till somrigt brun.

Faktum är, att tack vare dess exklusiva och patenterade teknik Activifique, så har Hydrating Gel Plus HS en unikt återfuktande och lugnande effekt. Dess verkan kan kännas upp till 24 timmar efter användning och ökar sin verkan med tiden, utan att mätta huden med kemikalier och förlora sin effekt. Den är en fantastisk hudkräm att alltid ha med sig i sommar!

Tack vare sin rena och säkra formula passar Hydrating Gel Plus HS till hela familjen: vuxna, barn och spädbarn kan använda den!

Men kom ihåg att alltid vara noga med solskyddet innan du går ut i solen. Även om Skintifique Hydrating Gel Plus HS är en fantastisk after sun-kräm, så mår huden bäst av att du är försiktig i solen!