fbpx

Om oss

Hudvård i Norden AB

Hudvård i Norden AB förser den nordiska marknaden med förstklassiga hudvårdsprodukter och är exklusiv distributör för Skintifique i Sverige. Vårt huvudkontor ligger strax utanför Kungsbacka och har rikstäckande sälj- och supportorganisation.

Ni kommer enklast i kontakt med oss via mail på info@hudvardinorden.se.

Hudvård i Norden AB (Organisationsnummer: 559107-9743)
Vallda Tångväg 9
434 92 Vallda

Skintifique

Skintifique förser människor, med känslig eller reaktiv hud, med högteknologiska dermatologiska produkter för att förbättra hudens komfort.

Skintifiques grundare och medarbetare, baserade i Boston, USA och Paris, Frankrike, tar tillvara på världsledande expertis inom dermatologi och materialvetenskap för att utveckla de funktioner som används i våra produkter. 

Denna kombination av expertis har lett fram till mycket effektiva produkter speciellt lämpliga för känslig eller reaktiv hud.

Varje produkt frånSkintifique innehåller ett noggrant utvalt, begränsat antal ingredienser för att minimera riskerna för oönskade hudreaktioner. Alla produkter är fria från paraben, silikon, dimetikon, vaselin och andra oljederivat, mineraloljor, parfym samt EDTA.

Skintifiques produkter och filosofi

Högteknologiska, dermatologiska produkter för människor med känslig eller reaktiv hud.

Skintifique erbjuder fyra innovativa hudvårdsprodukter som är 100% rena och icke-allergiframkallande.

Produkterna är utvecklade enligt två nyckelprinciper: «Bioinspiration» och «Radikal Enkelhet».

Eftersom naturen är en oändlig kunskapskälla och erbjuder naturlig inspiration till god hälsa, så har utvecklingen av Skintifique blivit formad av principen « Bioinspiration ».

« Det handlar om att ta en grundläggande ide i naturen och anpassa den efter dina egna behov […] Naturen har löst ganska många problem genom åren. Och så kan vi också använda oss av bioinspiration för att komma på nya ideer till att tackla tuffa problem. » Dr. Jeffrey Karp, (medgrundare Skintifique), intervju i Fortune magazine – augusti 2015.

På samma sätt, för att underlätta för de mest krävande hudtyperna, behöver vi utveckla säkra produkter som ger maximal effekt och tolerans. Istället för att jaga efter de senaste exotiska tillsatserna, använder Skintifique bara aktiva ingredienser som är bevisat effektiva med högsta möjliga säkerhet, såsom glycerin, bisabolol eller ren ricinolja. I denna jakt på «effektivitet», fokuserar Skintifique på kvalitet framför kvantitet med produkter som innehåller minst antal möjliga ingredienser. Detta är « Radikal Enkelhet ».

De fyra produkterna i Skintifiques utbud innehåller mellan fem och tretton ingredienser – inte fler.